Era voor mij

ERA voor Mij is een veilige en afgeschermde omgeving, die alleen voor uzelf
toegankelijk is. Na het aanmelden bij ERA voor Mij ontvangt u een gebruikersnaam
en wachtwoord, met behulp waarvan u deze omgeving kunt betreden.

Wat doet het?
U kunt in ERA voor Mij informatie opslaan over de woning die u zoekt, maar ook de woning die u eventueel te koop zou aanbieden. Daarnaast vindt u informatie die specifiek voor u relevant en interessant is.

Wat levert  ERA voor Mij  op?

  • Gemak - u hoeft maar één keer uw zoekprofiel(en) in te voeren
  • Maatwerk - door het ingeven van uw persoonlijke voorkeuren krijgt u alleen die informatie die u zelf wenst te ontvangen
  • Discretie - uw gegevens zijn beveiligd en kunnen niet door anderen worden benaderd
  • Marktinformatie - u krijgt inzicht in de voor u interessante woningen, maar ook in de interesse die mogelijk voor uw huidige woning zou kunnen bestaan.

 


Met een  ERA voor Mij -account kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

Als u uw woning via een ERA-makelaar te koop hebt aangeboden, dan kunt u via uw makelaar uw  ERA voor Mij  -account aan uw woning koppelen. Allerlei informatie omtrent de verkoop van uw woning is vervolgens via deze website te raadplegen.

Eén van de mogelijkheden van "Wie zoekt mijn woning" zijn statistieken van uw woning op ERA.nl. U kunt direct zien hoe vaak de advertentie van uw woning door bezoekers is bekeken.

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van  ERA voor Mij ? Surf gauw naar www.eravoormij.nl om een account aan te maken.

 


Copyright© 2011 ERA Ketel Makelaardij - Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.